Lamborghini Brussels laat snor groeien

Lamborghini Brussels laat snor groeien

Lamborghini Brussels heeft zich aangesloten bij de wereldwijde Movember beweging, die mensen bewust wil maken van typische mannenziektes en het mentale welbevinden van heren.

Het is haast traditie geworden, sinds de Movember beweging (een samentrekking van "Moustache" en "November") in 2003 werd gelanceerd, dat mannen in november hun snor laten groeien. De beweging is niet alleen een kwestie van stijl, maar wil mensen vooral bewust maken van en geld inzamelen voor onderzoek naar mannenziekten, waaronder teelbal- en prostaatkanker.

Dit jaar is Lamborghini Brussels van nabij betrokken bij de wereldwijde happening die binnen het dealernet van het Italiaanse merk wordt georganiseerd door in elke regio diverse initiatieven te nemen. In de eerste plaats is er de webpagina die volledig aan Movember is gewijd (https://movember.com/m/14537076?mc=1) en waarmee je rechtstreeks aan de vereniging kunt doneren. Steunen kan echter ook via barbier Dim’s uit Waterloo die op 5, 6 en 27 november aanwezig zal zijn bij Lamborghini Brussels in Drogenbos om er baarden en snorren te verzorgen. Om aan deze activiteiten deel te nemen, kan men tickets boeken via https://lamborghinibrussels.be/movember/nl/ aan €40, waarvan €10 aan Movember zal worden geschonken. Tot slot vindt op zaterdag 6 november de Movember Bull Run by Lamborghini Brussels plaats, waarvan % van de opbrengst zal worden geschonken. De run start aan het Château de Vignée en voert de deelnemers naar Drogenbos waar de aankomst rond 18 uur is voorzien.

Het belooft een unieke dag te worden met een ‘snorrenlikkend’ programma!

Contacteer ons
Over Lamborghini Brussels

Press room Lamborghini Brussels voorbehouden voor journalisten

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden - Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten.

Profiel van de groep

D'Ieteren, opgericht in 1805 en verder uitgebouwd over verschillende familiegeneraties heen, streeft groei en waardecreatie na dankzij een langetermijnstrategie voor zijn ondernemingen op internationaal niveau, alsook een actieve stimulering en ondersteuning zodat deze ondernemingen zich kunnen ontwikkelen als marktleider in hun sector of in hun regio's. De Groep heeft momenteel drie activiteiten die opgebouwd werden rond sterke merken:

D'Ieteren Automotive verdeelt in België de voertuigen van de merken Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, Bentley, Lamborghini, Bugatti, Porsche en Yamaha. Het is de grootste autoverdeler in België, met een marktaandeel van ongeveer 21% en 1,2 miljoen voertuigen in omloop. De omzet en het aangepaste bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 3,4 miljard EUR en 113,0 miljoen EUR in 2018. Belron (voor 54,10% eigendom) streeft een duidelijke doelstelling na: “het verschil maken door de problemen van klanten met veel zorg op te lossen”. Belron is de wereldleider in de herstelling en vervanging van voertuigbeglazing. De onderneming is actief in 35 landen, via volle dochterondernemingen en franchises, met marktleidende merken – zoals Carglass®, Safelite® en Autoglass®. Daarnaast beheert Belron voertuigbeglazings- en andere verzekeringsclaims in naam van verzekeringsklanten. De onderneming breidde haar diensten ook uit tot de sector van de herstelling en vervanging van voertuig- en woningschade. De omzet en het aangepaste bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 3,8 miljard EUR en 225,7 miljoen EUR in het boekjaar 2018. Moleskine (voor 100% eigendom) is een premium en inspirerend lifestyle merk. Het bedrijf ontwikkelt onder een iconisch merk notebooks en schrijf-, reis- en leesaccessoires die in meer dan 115 landen worden verkocht via een multi-channel distributiestrategie. De omzet en het bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 174,1 miljoen EUR en 28,6 miljoen EUR in 2018. 

© 2021 D'Ieteren Group SA/NV. Alle rechten voorbehouden.

Wettelijke Informatie :  https://www.dieteren.be/media/rx0pzkmh/wettelijke-informatie.pdf   Lamborghini Brussels
Grote Baan 399, Grand Route
B-1620 Drogenbos