Lamborghini Brussels viert zijn eerste 12 maanden!

Lamborghini Brussels viert zijn eerste 12 maanden!

Van 12 juni tot 3 juli lanceert Lamborghini Brussels #MiticaMostra om zijn eerste verjaardag te vieren in het teken van succes en natuurlijk het mythisch getal "12".

Amper 12 maanden na de opening van de nieuwe showroom in Drogenbos, heeft Lamborghini Brussels een meer dan positieve en veelbelovende balans. De ideale gelegenheid om deze verjaardag op een mythische wijze te vieren. Dit in het teken van het getal 12 en #MiticaMostra!

Een uitzonderlijk jaar!

En wat een resultaat! In 12 maanden tijd heeft de vestiging meer dan 70 nieuwe Lamborghini modellen verkocht! Een nieuw team werd opgericht onder de leiding van Serge Dengis, Sales Manager van het merk. Het Lamborghini Brussels-team verwelkomt elke bezoeker in een privé-sfeer voor een unieke one-to-one ervaring. De resultaten zijn meer dan positief en de workshop draait op volle toeren met meer dan 450 inschrijvingen in één jaar, ondanks de COVID-crisis.

De V12 in de schijnwerpers!

Bovenop de cijfers is het ook de buitengewone know-how die gedurende de maand juni wordt gevierd : de mechaniekers verrichten merkwaardige wonderen in het atelier van Lamborghini Brussels zoals bijvoorbeeld de recentelijke restauratie van een mytische LM002.

Tegelijkertijd grijpt Lamborghini Brussels deze verjaardag aan om de legendarische V12 van het merk in de bloemetjes te zetten. In dit kader is er een unieke expositie met unieke modellen zoals de Lamborghini 350 GT, Miura, Countach, Diablo, Murcielago en Aventador in de showroom.

Op het terras!

Voor de gelegenheid zal er een tijdelijk pop-up terras gebouwd worden om de klanten in een gezellige en feestelijke sfeer te ontvangen.

Als kers op de taart wordt er een V12-rally georganiseerd, #MiticaMostra genoemd. Deze rally, met de focus op het nummer 12, zal de liefhebbers en de gepassioneerden van 12 cilinders verzamelen. Deze zullen als ambassadeurs ingezet worden met als ambitie om minstens 12 nieuwe gelukkigen te overtuigen voor deze luxueuze en prestigeuze modellen. Forza!

Contacteer ons
Over Lamborghini Brussels

Press room Lamborghini Brussels voorbehouden voor journalisten

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden - Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten.

Profiel van de groep

D'Ieteren, opgericht in 1805 en verder uitgebouwd over verschillende familiegeneraties heen, streeft groei en waardecreatie na dankzij een langetermijnstrategie voor zijn ondernemingen op internationaal niveau, alsook een actieve stimulering en ondersteuning zodat deze ondernemingen zich kunnen ontwikkelen als marktleider in hun sector of in hun regio's. De Groep heeft momenteel drie activiteiten die opgebouwd werden rond sterke merken:

D'Ieteren Automotive verdeelt in België de voertuigen van de merken Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, Bentley, Lamborghini, Bugatti, Porsche en Yamaha. Het is de grootste autoverdeler in België, met een marktaandeel van ongeveer 21% en 1,2 miljoen voertuigen in omloop. De omzet en het aangepaste bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 3,4 miljard EUR en 113,0 miljoen EUR in 2018. Belron (voor 54,10% eigendom) streeft een duidelijke doelstelling na: “het verschil maken door de problemen van klanten met veel zorg op te lossen”. Belron is de wereldleider in de herstelling en vervanging van voertuigbeglazing. De onderneming is actief in 35 landen, via volle dochterondernemingen en franchises, met marktleidende merken – zoals Carglass®, Safelite® en Autoglass®. Daarnaast beheert Belron voertuigbeglazings- en andere verzekeringsclaims in naam van verzekeringsklanten. De onderneming breidde haar diensten ook uit tot de sector van de herstelling en vervanging van voertuig- en woningschade. De omzet en het aangepaste bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 3,8 miljard EUR en 225,7 miljoen EUR in het boekjaar 2018. Moleskine (voor 100% eigendom) is een premium en inspirerend lifestyle merk. Het bedrijf ontwikkelt onder een iconisch merk notebooks en schrijf-, reis- en leesaccessoires die in meer dan 115 landen worden verkocht via een multi-channel distributiestrategie. De omzet en het bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 174,1 miljoen EUR en 28,6 miljoen EUR in 2018. 

© 2021 D'Ieteren Group SA/NV. Alle rechten voorbehouden.

Wettelijke Informatie :  https://www.dieteren.be/media/rx0pzkmh/wettelijke-informatie.pdf   Lamborghini Brussels
Grote Baan 399, Grand Route
B-1620 Drogenbos