Opening van de tentoonstelling Italian Car Passion door Stephan Winkelmann, voorzitter en CEO van Automobili Lamborghini.

Opening van de tentoonstelling Italian Car Passion door Stephan Winkelmann, voorzitter en CEO van Automobili Lamborghini.

Van 3 december 2015 tot 31 januari 2016 in Autoworld, Brussel.

Dinsdag 8 december 2015 — In aanwezigheid van voormalig Belgisch premier Guy Verhofstadt en de Italiaanse ambassadeur in het Koninkrijk België, Vincenzo Grassi, heeft voorzitter en CEO van Automobili Lamborghini Stephan Winkelmann officieel de expositie 'Italian Car Passion – la bella macchina' geopend, die plaatsvindt van 3 december 2015 tot 31 januari 2016 in Autoworld, Brussel. De expo toont 60 uitzonderlijke Italiaanse klassiekers en echte supercars.

 

Stephan Winkelmann benadrukte tijdens zijn toespraak het buitengewone verhaal van Automobili Lamborghini en feliciteerde D'Ieteren Auto - Lamborghini Brussels met hun partnerschap in deze prachtige tentoonstelling, die de bezoeker laat kennismaken met Lamborghini’s zoals de Miura SV, 350 GT, Countach, Murciélago, Gallardo en de jongste telgen in de familie, de Aventador SV en Huracán. Bovendien is naast tal van andere supercars ook de uitzonderlijke en indrukwekkende Veneno Roadster te bewonderen.

Sylvie Huwart Press Relations at Lamborghini Brussels a division of s.a. D'Ieteren n.v.